Universitas Tanjungpura

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanjungpura University
Diadegkeun20 Méi 1959
Staf administrasi
2.059 (2017)
Lokasi
Pontianak
WarnaBiru dongker
    
Ngaran landianUntan

Universitas Tanjungpura disingget Untan atanapi Tanjungpura University (Basa Inggris) marupakeun paguron luhur nagri ti Kota Pontianak, Indonesia. Untan perenahna di tengah kota sareng di salah sahiji jalan utama Kota Khatulistiwa ditandaan Tugu Digulis ogé katelah Bundaran Untan. Taun 2018, Untan dibéré ngaran universitas publik pangpentingna di daérah Kalimantan dumasar kana ranking Webometric[1].

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Uni-ico.svg