Uring, Bukit, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Uring
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanBukit

Uring nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bukit, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bukit, Bener Meriah


Gnome-home.svg