Urug, Kawalu, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Urug
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Tasikmalaya
Kacamatan Kawalu

Urug nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kawalu, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg