Wado, Wado, Sumedang

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Wado
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanWado

Wado nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wado, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg