Wana Rejo, Pematang Bandar, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Wana Rejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanPematang Bandar

Wana Rejo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pematang Bandar, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pematang Bandar, Simalungun


Gnome-home.svg