Wangunjaya, Cikalong Wétan, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Wangunjaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung barat
Kacamatan Cikalong Wétan
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu II Mulyana

Wangunjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg