Wangunjaya, Naringgul, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Wangunjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanNaringgul

Wangunjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Naringgul, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg