Lompat ke isi

Warga Makmur Jaya, Banjar Agung, Tulang Bawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Warga Makmur Jaya
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Warga Makmur Jaya
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanBanjar Agung

Warga Makmur Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banjar Agung, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Banjar Agung, Tulang Bawang