Waringinkurung, Cimanggu, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Waringin Kurung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCimanggu

Waringin Kurung nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cimanggu, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.