Waringinkurung, Sérang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Waringinkurung

Peta lokasi Kacamatan Waringinkurung
Propinsi Banten
Kabupatén Sérang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Waringinkurung nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]



Nuvola filesystems folder home.png
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745