Waru

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Waru
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Plantae
(unranked): Angiosperms
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Order: Malvales
Kulawarga: Malvaceae
Génus: Hibiscus
Spésiés: H. tiliaceus
Ngaran binomial
Hibiscus tiliaceus
L.

Waru nyaéta tuwuhan badag ti kulawarga Malvaceae. Ngaran laténna nyaéta H. tiliaceus. Ieu tuwuhan ilahar tumuwuh di basisir sarta asalna ti Australia bagian wétan jeung kalér, Oceania jeung Asia Tenggara.

Tempat nu maké ngaran "waru"[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg