Waru

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Waru
Talipariti tiliaceum (Dominica).jpg
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
(unranked):
(unranked):
(unranked):
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
H. tiliaceus
Ngaran binomial
Hibiscus tiliaceus

Waru nyaéta tuwuhan badag ti kulawarga Malvaceae. Ngaran laténna nyaéta H. tiliaceus. Ieu tuwuhan ilahar tumuwuh di basisir sarta asalna ti Australia bagian wétan jeung kalér, Oceania jeung Asia Tenggara.

Tempat nu maké ngaran "waru"[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg