Warunggunung, Lebak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Warunggunung

Peta lokasi Kacamatan Warunggunung
Propinsi Banten
Kabupatén Lebak
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Warunggunung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lebak, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kabupatén Lebak, Banten

Coat of arms of Lebak.png

Kacamatan: Banjarsari | Bayah | Bojongmanik | Cibadak | Cibeber | Cijaku | Cikulur | Cilélés | Cilograng | Cimarga | Cipanas | Curugbitung | Gunungkencana | Leuwidamar | Maja | Malingping | Muncang | Panggarangan | Rangkasbitung | Sajira | Sobang | Wanasalam | Warunggunung

Citakan:Warunggunung, Lebak


Nuvola filesystems folder home.png