Wates Jaya, Cijeruk, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Wates Jaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cijeruk

Wates Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cijeruk, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg