Wawacan Nabi Paras

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wawacan Nabi Paras  
Panulis Anonim
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa
    1. genre##
Kaping dimedalkeun 1922

Wawacan Nabi Paras (éjahan heubeul: Wawatjan Nabi Paras) nyaéta karya sastra Sunda nu ditulis dina wangun wawacan ku Anonim. Ieu wawacan munggaran medal taun 1922 dina wangun buku citak ku penerbit di Bandoeng.


Nulis.jpg