Wawacan Rusiah Nu Geulis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wawacan Rusiah Nu Geulis  
PanulisR. Tjandra Pradja
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1920

Wawacan Rusiah Nu Geulis (éjahan heubeul: Wawatjan Roesiah Noe Geulis) nyaéta karya sastra Sunda nu ditulis dina wangun wawacan ku R. Tjandra Pradja. Ieu wawacan munggaran medal taun 1920 dina wangun buku citak ku penerbit di Bandoeng.


Nulis.jpg