Way Tenong, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Way Tenong

Peta lokasi Kacamatan Way Tenong
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Way Tenong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Barat Citakan:Way Tenong, Lampung Barat


Nuvola filesystems folder home.png