Way Tenong, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Way Tenong
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.04.07
Désa/kalurahan-

Way Tenong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Kulon Citakan:Way Tenong, Lampung Kulon