Way Urang, Padang Cermin, Pesawaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Way Urang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanPadang Cermin

Way Urang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Cermin, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Padang Cermin, Pesawaran