Weu Raya, Lhoknga, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Weu Raya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanLhoknga

Weu Raya nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lhoknga, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Lhoknga, Aceh Besar


Gnome-home.svg