Wewengkon Chūgoku

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Chugoku region, Japan.

Wewengkon Chūgoku (中国地方 Chūgoku-chihō?) atawa wewengkon San'in-San'yō (山陰山陽地方 San'in san'yō-chihō?) nyaéta wewengkon pangkulonna di Honshū, pulo Jepang panggedéna. Wewengkon ieu ngawengku Hiroshima, Yamaguchi, Shimane, Tottori, jeung Okayama.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg