Wiki Sabanda:Pancén Undak 1

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Undak 1 Undak 2 Undak 3 Undak 4 Undak 5 Undak 6 Undak 7 Undak 8 Undak 9 Undak 10

Nyieun sakurang-kurangna 5 artikel taratas kalawan kritéria:

  • Judul artikel anu rék dijieun meunang tina ideu sorangan, atawa milih topik tina daptar anu disadiakeun dina daptar judul.
  • Artikel kudu boga sakurang-kurangna 5 kalimah, kalawan ditambahan rujukan dina unggal tungtung kalimahna.
  • Sumber rujukan anu dipaké sakurang-kurangna dua sumber anu béda anu bisa dipercaya.
  • Nambahkeun katégori wiki.
  • Ngalaporkeun hasil tulisanana kana Kaca Klaim Undak 1

Hadiah[édit | édit sumber]

  • Voucher pulsa éléktronik Rp.50.000
  • Hadiah bakal dibikeun sabada pamilon meunang konfirmasi lulus tina undak 1
  • Pulsa bakal langsung dikirimkeun kana nomer HP pamilon anu geus kadaptar.

Jangka Waktu[édit | édit sumber]

  • Sakumna pamilon bisa migawé undak 1 sabada meunang konfirmasi minangka pamilon nu kadaptar ku panitia.
  • Wates waktu keur migawé undak 1 paling telat tanggal 28 Juni 2015.