Wiki Sabanda:Pancén Undak 3

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Undak 1 Undak 2 Undak 3 Undak 4 Undak 5 Undak 6 Undak 7 Undak 8 Undak 9 Undak 10

Nyieun 10 artikel anyar kalawan katangtuan hususna:

  • Judul artikel anu rék dijieun meunang tina ideu sorangan, atawa milih topik tina daptar anu disadiakeun dina daptar judul.
  • Ngoméan 5 artikel anu ditulis ku sorangan. Upama geus dioméan, ditanyakeun deui ka anu geus ngoméntaran jeung méré kritik kana éta artikel. Upama nu méré kritikna puas, mangka pamilon dianggap lulus. Anu méré kritik kudu némbongkeun rasa puasna dina kaca sawala.
  • Nyieun citakan naon baé (bébas)
  • Ngalaporkeun hasil gawéna kana Kaca Klaim Undak 3

Jangka Waktu[édit | édit sumber]

  • Sakumna pamilon bisa migawé undak 3 sabada meunang konfirmasi ti panitia yén manéhna lulus tina undak 2.
  • Wates waktu keur migawé undak 3 paling telat tanggal 28 Juni 2015.