Wiki Sabanda:Pancén Undak 2

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Undak 1 Undak 2 Undak 3 Undak 4 Undak 5 Undak 6 Undak 7 Undak 8 Undak 9 Undak 10

Nyieun 10 artikel anyar kalawan katangtuan husus:

  • Judul artikel anu rék dijieun meunang tina ideu sorangan, atawa milih topik tina daptar anu disadiakeun dina daptar judul.
  • sakurang-kurangna 5 kalimah kalawan boga rujukan dina unggal ahir kalimahna.
  • Sumber rujukan anu dipaké sakurang-kurangna dua sumber.
  • Artikel anu geus boga katégori anu bener
  • Artikel geus ditambahan wikifisasi
  • Artikel geus ditambahan interwiki
  • Ngoméntaran 5 artikel anu ditulis ku batur & ngritik kakurangan tina éta artikel.
  • Ngalaporkeun hasil tulisanana kana Kaca Klaim Undak 2

Jangka Waktu[édit | édit sumber]

  • Sakumna pamilon bisa migawé undak 2 sabada meunang konfirmasi ti panitia yén manéhna lulus tina undak 1.
  • Wates waktu keur migawé undak 2 paling telat tanggal 28 Juni 2015.