Woyla Wétan, Acéh Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Woyla Timur, Aceh Barat)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Woyla Wétan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAcéh Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.05.11
Désa/kalurahan-

Woyla Wétan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Acéh Kulon, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Woyla Wétan, Acéh Kulon