Ziggo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ziggo B.V.
Tipe Besloten Vennootschap
Ngadeg 2008
Kantor puseur Utrecht, Walanda
Inohong konci Bernard Dijkhuizen (CEO)
Industri Telekomunikasi
Produk Televisi kabel
Intenet pita rubak
Telepon
Panghasilan 1.093 miliar (2007)[1]
Panghasilan beresih - €264.84 yuta (2007)[1]
Nu boga Zesko Holding
Ramatloka ziggo.nl

Ziggo mangrupakeun operator kabel panggedena di Walanda, nu nyadiakeun yasa televisi kabel (digital katut analog), pita rubak Internet, jeung telepon keur palanggan nu di imah atawa keur palanggan komersil.[2]

Pausahaan ieu mangrupakeun hasil merger antara Multikabel, @Home Network, jeung Casema tur diumumkeun sacara resmi tanggal 16 Mei 2008. Kompetitor utamana nyaeta UPC Netherlands jeung KPN.

Triple play[édit | sunting sumber]

Ziggo boga 739.000 urang pelanggan triple play, nu hartina maranehanana kadaptar ku beundeul jasa televisi, internet pita rubak jeung telepon Alles-in-1.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. a b David de Jong (2008-05-05). "Jaarresultaat 2007 Zesko Holding" (dalam bahasa Dutch). DutchMedia Weblog. Diakses pada 16 Méi 2008. 
  2. Gertjan Groen (2008-01-29). "Kabelbedrijf Zesko verder onder de naam Ziggo" (dalam bahasa Dutch). Telecomwereld.nl. Diakses pada 15 Méi 2008. 

Tumbu luar[édit | sunting sumber]