Ziggo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Ziggo B.V.
TipeBesloten Vennootschap
Ngadeg2008
Kantor puseurUtrecht, Walanda
Inohong konciBernard Dijkhuizen (CEO)
IndustriTelekomunikasi
ProdukTelevisi kabel
Intenet pita rubak
Telepon
Panghasilan1.093 miliar (2007)[1]
Panghasilan beresih- €264.84 yuta (2007)[1]
Nu bogaZesko Holding
Ramatlokaziggo.nl

Ziggo mangrupa operator kabel panggedéna di Walanda, nu nyadiakeun yasa televisi kabel (digital katut analog), pita rubak Internet, jeung telepon keur palanggan nu di imah atawa keur palanggan komersil.[2]

Pausahaan ieu mangrupa hasil merger antara Multikabel, @Home Network, jeung Casema tur diumumkeun sacara resmi tanggal 16 Mei 2008. Kompetitor utamana nyaéta UPC Netherlands jeung KPN.

Triple play[édit | édit sumber]

Ziggo boga 739.000 urang pelanggan triple play, nu hartina maranehanana kadaptar ku beundeul jasa televisi, internet pita rubak jeung telepon Alles-in-1.

Tempo oge[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b David de Jong (2008-05-05). "Jaarresultaat 2007 Zesko Holding". DutchMedia Weblog (dalam Dutch). Diakses tanggal 2008-05-16. 
  2. Gertjan Groen (2008-01-29). "Kabelbedrijf Zesko verder onder de naam Ziggo". Telecomwereld.nl (dalam Dutch). Diakses tanggal 2008-05-15. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]