Anyar, Sérang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Anyar

Peta lokasi Kacamatan Anyar
Propinsi Banten
Kabupatén Sérang
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Anyar nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kabupatén Sérang, Banten

Kacamatan: Anyar | Baros | Binuang | Bojonegara | Carénang | Cikandé | Cikeusal | Cinangka | Ciomas | Ciruas | Jawilan | Kibin | Kopo | Kragilan | Kramatwatu | Mancak | Pabuaran | Padarincang | Pamarayan | Petir | Pontang | Puloampél | Tanara | Tirtayasa | Tunjung Téja | Waringinkurung

Citakan:Anyar, Sérang


Nuvola filesystems folder home.png