Banjarwangi, Banjarwangi, Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Banjarwangi

Peta lokasi Banjarwangi
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Kacamatan Banjarwangi
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Banjarwangi nyaéta salasahiji désa di kacamatan Banjarwangi, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | sunting sumber]


 

Kacamatan Banjarwangi, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Banjarwangi | Bojong | Dangiang | Jayabakti | Kadongdong | Mulyajaya | Padahurip | Tanjungjaya | Talagajaya | Talagasari | Wangunjaya


Gnome-home.svg