Batutulis, Bogor Selatan, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Batutulis

Peta lokasi Batutulis
Propinsi Jawa Barat
Kota Bogor
Kacamatan Bogor Selatan
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Batutulis nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Bogor Selatan, Kota Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg