Bojanegara, Sigaluh, Banjarnegara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Bojanegara

Peta lokasi Bojanegara
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banjarnegara
Kacamatan Sigaluh
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Bojanegara nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Sigaluh, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg