Bojong, Ténjo, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Bojong

Peta lokasi Bojong
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Ténjo
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Bojong nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ténjo, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg