Cibarégbég, Sagaranten, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Cibarégbég

Peta lokasi Cibarégbég
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Sagaranten
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cibarégbég nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sagaranten, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg