Cikahuripan, Lémbang, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Cikahuripan

Peta lokasi Cikahuripan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Lémbang
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cikahuripan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Lémbang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg