Cikidang, Cikidang, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cikidang

Peta lokasi Cikidang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Cikidang
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cikidang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikidang, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg