Cileungsi Kidul, Cileungsi, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cileungsi Kidul

Peta lokasi Cileungsi Kidul
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cileungsi
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cileungsi Kidul nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg