Cimanggis, Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Cimanggis

Peta lokasi Kacamatan Cimanggis
Propinsi Jawa Barat
Kota Dépok
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cimanggis nyaéta salasahiji kacamatan di Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | sunting sumber]

Babagéan Administratif[édit | sunting sumber]

Kalurahan[édit | sunting sumber]

  1. Cilangkap
  2. Cimpaeun
  3. Tapos
  4. Leuwinanggung
  5. Jatijajar
  6. Sukamaju Baru
  7. Curug
  8. Sukatani
  9. Harjamukti
  10. Cisalak Pasar
  11. Mekarsari
  12. Tugu
  13. Pasir Gunung Selatan

Sajarah[édit | sunting sumber]

Profil Daérah[édit | sunting sumber]

Wates Wilayah[édit | sunting sumber]

Géografis[édit | sunting sumber]

Démografi[édit | sunting sumber]

Transportasi[édit | sunting sumber]

Poténsi[édit | sunting sumber]

Pertanian[édit | sunting sumber]

Perkebunan[édit | sunting sumber]

Wisata[édit | sunting sumber]


 t·s·é 

Kota Dépok, Jawa Barat

Lambang Kota Depok.png

Kacamatan: Beji | Cimanggis | Limo | Pancoran Mas | Sawangan | Sukmajaya




Nuvola filesystems folder home.png