Citakan:Abad tar SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Abad ka-15 SM nyaéta abad Saméméh Maséhi nu lumangsung antara taun 1401 SM tepi ka 1500 SM , atawa ti dasawarsa 1400-an SM tepi ka 1490-an SM dina kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Dasawarsa 1400-an SM[édit | sunting sumber]

Dasawarsa 1410-an SM[édit | sunting sumber]

Dasawarsa 1420-an SM[édit | sunting sumber]

Dasawarsa 1430-an SM[édit | sunting sumber]

Dasawarsa 1440-an SM[édit | sunting sumber]

Dasawarsa 1450-an SM[édit | sunting sumber]

Dasawarsa 1460-an SM[édit | sunting sumber]

Dasawarsa 1470-an SM[édit | sunting sumber]

Dasawarsa 1480-an SM[édit | sunting sumber]

Dasawarsa 1490-an SM[édit | sunting sumber]

Inohong penting[édit | sunting sumber]

Pamanggihan[édit | sunting sumber]

Dasawarsa jeung taun[édit | sunting sumber]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png

Cara make[édit | sunting sumber]

  • Ketik: {{abad tar|abad ka-?|romawina|dasawarsa munggaran}}
  • Conto: {{abad tar|15|XV|1400}}

Kumargi kawatesan ku kateutiasaan nganggo subst: kana #expr: sareng #ifexpr: nalika aya variabel dina salebeteun oprasina, nganggo citakan taratas ieu kedah diuihan deui ku jalan ngalebetkeun subst:#expr sareng subst:#ifexpr: saparantosna citakan {{abad tar}} dieksekusi (saparantosna dina oprasi kalkulasi mung kantun angka normal, sanes variabel).