Gunungcupu, Cikonéng, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Gunungcupu

Peta lokasi Gunungcupu
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Cikonéng
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Gunungcupu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikonéng, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg