Jukut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Jukut (Basa Indonésia: rumput, Basa Banjar: kumpay, Basa Inggris: grass, Basa Jawa: suket, Basa Walanda: gras) nyaéta tutuwuhan pendék nu sering aya di buruan, sisi jalan atawa lapangan. Jukut dianggep minangka gulma nu ngaganggu pepelakan lamun aya di sabudeureun pepelakan nu ngahaja dipelak, tapi mangrupakeun asét utama lapangan maén bal.


Nulis.jpg