Kalijaga, Harjamukti, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Kalijaga

Peta lokasi Kalijaga
Propinsi Jawa Barat
Kota Cirebon
Kacamatan Harjamukti
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Kalijaga nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Harjamukti, Kota Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg