Kapuloan Laut Karang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Kapuloan Laut Karang
Peta Téritori Kapuloan Laut Karang

Téritori Kapuloan Laut Karang ngawengku hiji grup kapuloan jeung karang leutik jeung kalobaannanateu didumukan di Laut Karang, kalér-wétaneun Queensland, Australia. Sahiji-hijina pulo nu didumukan nya éta Pulo Willis.

Koordinat: 19°05′27″S 150°54′06″E / 19.09083°S 150.90167°E / -19.09083; 150.90167


Countries.png