Pulo Natal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Territory of Christmas Island
Bandéra Pulo Natal
Lagu
Advance Australia Fair
Location of Pulo Natal
Ibu kota
(jeung kota panggedéna)
Flying Fish Cove
Basa resmi Inggris
Pamaréntah Monarki konstitusional féderal
 -  Ratu Australia Ratu Elizabeth II
 -  Gubernur Jénderal Australia Quentin Bryce
 -  Administrator Brian Lacy
 -  Menteri Luhur Gordon Thomson
Téritori Australia
 -  Kadaulatan dipasihan ka Australia 1957 
Aréa
 -  Total 135 km² (-)
 mil² 
 -  Cai (%) 0
Populasi
 -  Perkiraan  2009 1.402[1] (220)
 -  Kapadetan 10.39 /km² (-)
 /mil²
Mata uang Dolar Australia (AUD)
Zona wanci (UTC+7)
 -  Usum panas (DST)  (UTC+7)
TLD Internét .cx
Kode telepon +61

Pulo Natal mangrupakeun hiji wewengkon luar nagri Australia nu diwangun ti 1 pulo. Pulo ieu aya di deukeut Pulo Jawa, pasna di beulah kulon-kidul. Iklimna mangrupakeun iklim tropis.

Pulo Natal aya dina 2.600 kilométer (1.600 mil) kulon-kalér Perth, Australia Barat, 500 km (310 mil) kiduleun Jakarta, Indonésia, jeung 975 km (606 mil) ti Kapuloan Cocos (Keeling).

Catetan suku[édit | sunting sumber]

  1. Christmas Island éntri dina The World Factbook, CIA diaksés dina 14 April 2009

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Pulo Natal di Wikivoyage




Countries.png