Téritori Samudra Hindia Britania

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
British Indian Ocean Territory
Téritori Samudra Hindia Britania
Bandéra BIOT
Motto
In tutela nostra Limuria
Location of BIOT
Ibu kota
(jeung kota panggedéna)
Diégo Garcia
Basa resmi Inggris 1
Pamaréntah Pasamakmuran[rujukan?]
 -  Komisari Tony Crombie
 -  Administrator Tony Humphries
Aréa
 -  Total 60 km² 
 mil² 
Populasi
 -  Perkiraan  euweuh nu nyicingan 
 -  Kapadetan ? /km² 
 /mil²
GDP (PPP) Perkiraan 
 -  Total teu kasadia 
 -  Per kapita teu kasadia 
Mata uang Pound sterling, Dolar Amérika Serikat 2
Zona wanci UTC (UTC+6)
 -  Usum panas (DST) DST (UTC?)
TLD Internét .io
Kode telepon ++246

Téritori Samudra Hindia Britania (basa Inggris: British Indian Ocean Territory/BIOT) nyaéta wilayah Britania anu kasusun ku 6 atol di kepuloan Chagos kira-kira 56 pulo-pulo alit di Samudra Hindia. Aya di koordinat 6° LS, 71°30' BT. Diégo Garcia mangrupakeun pulo pangageungna anu aya di ujung kidul jeung mangrupakeun fasilitas militér gabungan antara Inggris jeung Amérika Serikat. Luas wewengkon ieu kira-kira 60 km².




Countries.png