Pantelleria

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pantelleria
—  Komune  —
Comune di Pantelleria
Pamandangan Pantelleria
Pantelleria is located in Italy
Pantelleria
Lokasi Pantelleria di Italia
Koordinat: 36°50′N 11°57′E / 36.833, 11.95Koordinat: 36°50′N 11°57′E / 36.833, 11.95
Nagara Italia Italia
Région Sisilia
Propinsi Trapani (TP)
Frazioni Balata dei Turchi, Buccuram, Bugeber, Campobello, Contrada Venedise, Cufurá, Gadir, Garitte Karuscia, Kamma, Karuscia, Khaddiuggia, Khamma di Fuori, Madonna delle Grazie, Martingana, Reckhale, San Michele, Santa Chiara, San Vito, Scauri, Scauri Basso, Sciuvechi, Sibà, Sopra Gadir, Tracino, Villaggio Tre Pietre
Pamaréntahan
 - Mayor Salvatore Gabriele
Aréa
 - Total 83 km2
Kaluhuran 5 m (16 ft)
Populasi (30 April 2009)
 - Total 7.729
 Kapadetan 93,1/km²
Démonim Panteschi
Zona wanci CET (UTC+1)
 - Musim panas (DST) CEST (UTC+2)
Kode pos 91017
Kode telepon 0923
Santo Palindung St. Fortunatus
Situs web Loka wéb resmi Pantelleria

Pantelleria (basa Sisilia: Pantiddirìa), atawa heubeul Cossyra, nya éta hiji pulo di Italia dina Selat Sisilia di Laut Tengah, kidul-kuloneun Sisilia jeung wétaneun Tunisia. Administratifna, Pantelleria mangrupakeun hiji komune ti Propinsi Trapani.

Transportasi[édit | sunting sumber]

Pulo ieu dilayanan ku hiji bandar udara [1]. Aya féri nu tujuanna ka pulo ieu ti Trapani.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Réferénsi[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Pantelleria ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-en.png Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Pantelleria di Wikivoyage