Daratan Ratu Maud

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Dronning Maud Land
Daratan Ratu Maud
Bandéra Daratan Ratu Maud
Location of Daratan Ratu Maud
Lokasi  Daratan Ratu Maud  (beureum ngora)

di Antartika  (kulawu)

Pamaréntah Wewengkon depéndensi
 -  Raja/Ratu Harald V
 -  Administrasi Departemén Hubungan Kutub
Depéndensi Norwégia
 -  Dianéksasi 14 Januari 1939 
 -  Depéndensi 21 Juni 1957 
 -  Sistim Traktat Antartika 23 Juni 1961 
Aréa
 -  Total 2700000 km² 
mil² 

Daratan Ratu Maud (Basa Norwégia: Dronning Maud Land) nyaéta hiji wewengkon (kl. 2,7 yuta kilométer pasagi [1 yuta mil pasagi][1] di Antartika. Wewengkon ieu diklaim salaku hiji wewengkon depéndensi[2] ku Norwégia. Wewengkon ieu aya antawis 20° imbit kulon jeung 45° imbit wétan, antawis Wewengkon Antartika Britania jeung Wewengkon Antartika Australia.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Catetan jeung rujukan[édit | sunting sumber]

Bibliograpi[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Citakan:Antarctica navbox


LocationAntarctica.png