Daptar nagara di Afrika

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Africa (orthographic projection).svg

Di handap ieu mangrupakeun daptar nagara di Afrika.

Nagara daulat[édit | sunting sumber]

Pangakuan kawates[édit | sunting sumber]



Gnome-globe.svg