Daptar nagara di Amérika Kalér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Location North America.svg

Di handap ieu nyaéta Daptar nagara di Amérika Kalér

Nagara daulat[édit | sunting sumber]

  1. ALIH Citakan:Country data Canada Kanada



Gnome-globe.svg