Kapuloan Ashmore jeung Cartier

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Lua error in Modul:Location_map at line 301: No value was provided for longitude.

Kapulon Ashmore jeung Cartier

Téritori Kapuloan Ashmore jeung Cartier mangrupakeun hiji téritori luar Australia nu ngawengku dua grup kapuloan di Samudra Hindia aya dina juru lémpéng buana kalér-kuloneun Australia jeung kiduleun Roté, Indonésia.

Sumber[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan




Countries.png

Koordinat: 12°15′30″S 123°02′30″E / 12.25833°S 123.04167°E / -12.25833; 123.04167