Kapuloan Ashmore jeung Cartier

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ashmore jeung Cartier is located in Indian Ocean
Ashmore jeung Cartier
Lokasi Kapuloan Ashmore jeung Cartier Islands
Kapulon Ashmore jeung Cartier

Téritori Kapuloan Ashmore jeung Cartier mangrupakeun hiji téritori luar Australia nu ngawengku dua grup kapuloan di Samudra Hindia aya dina juru lémpéng buana kalér-kuloneun Australia jeung kiduleun Roté, Indonésia.

Sumber[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan




Countries.png

Koordinat: 12°15′30″S 123°02′30″E / 12.25833°S 123.04167°E / -12.25833; 123.04167