Kartini, Sawah Besar, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Kartini
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Sawah Besar

Kartini nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Sawah Besar, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg