Pasar Baru, Sawah Besar, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Pasar Baru

Peta lokasi Pasar Baru
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Sawah Besar
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Pasar Baru nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Sawah Besar, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg