Lohbener, Lohbener, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Lohbener

Peta lokasi Lohbener
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Lohbener
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Lohbener nyaéta salasahiji désa di kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg