Malausma, Bantarujeg, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Malausma

Peta lokasi Malausma
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Malausma
Nami Kuwu Ading Setiadin, S.Ag.
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Malausma nyaéta salasahiji désa di kacamatan Malausma, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | sunting sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | sunting sumber]

Profil Daérah[édit | sunting sumber]

Wates Wilayah[édit | sunting sumber]

Géografis[édit | sunting sumber]

Démografi[édit | sunting sumber]

Atikan[édit | sunting sumber]

Poténsi[édit | sunting sumber]

Pertanian[édit | sunting sumber]

Pakebonan[édit | sunting sumber]

Tumbu Luar[édit | sunting sumber]

Citakan:Malausma, Majalengka


Gnome-home.svg